Nyheder

06.04.2011

Generalforsamling i Welfare Tech Region

Welfare Tech Region holder generalforsamling. Efter foreningens ordinære generalforsamling bydes der velkommen til nogle spændende timer med networking, udstilling og en politisk debat om velfærdsteknologi som fremtidens vækstdriver.

Se hele invitationen og programmet her

Ordinære generalforsamling (kl. 16:30 - 17:00)

På den ordinære generalforsamling præsenteres Welfare Tech Regions nye direktør Henrik Kagenow, som tiltræder pr. 1. april 2011.

Networking og politisk debat (kl. 17:00 - 19:00)

Efter den ordinære generalforsamling åbnes dørene til CareLab hos Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi, hvor der vil være mulighed for networking. Tre virksomheder vil pitche et velfærdsteknologisk produkt og fortælle om, hvordan de har skabt forretning på velfærdsteknologier. Du vil også kunne gå på opdagelse i CareLab og se velfærdsteknologier i et living lab-miljø, heriblandt se en udstilling med Welfare Tech Regions 8 igangværende udvikilngsprojekter.

Dagen afsluttes med en politisk debat, hvor to folketingsmedlemmer fra hver sin politiske blok udfordres, Steen Gade (SF) og Lars Chr. Lilleholt (V), til en debat, om hvordan de vil understøtte en opblomstrende velfærdsindustri i dansk erhvervsliv, som kan skabe ny vækst i dansk økonomi.

Moderator: Lars Kolind, formand for Welfare Tech Region.

Tilmelding

Alle er velkomne til generalforsamlingen og den efterfølgende politiske debat. Det er gratis at deltage. Tilmelding sker på www.billetto.dk/generalforsamling_WTR senest 7. april 2011.

se mere på www.welfaretechregion.dk